Soundgarden DJ Controller

    Levertijd:1 tot 2 Dagen
Bestel
  • Beschrijving

Gaat om de laatste dus Op=Op

Soundgarden DJ Controller
Begin elk feest met de SG-1 Mixit DJ controller. Deze ultra-portable DJ controller is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen, en past in bijna elke laptop- of DJ tas. De bediening is makkelijk te leren, maar ook voor de meer ervaren DJ is dit een complete controller.
Deze DJ controller heeft een aantal functies, waardoor het een van de meest krachtige en veelzijdige DJ controllers is in zijn prijsklasse. 2 Robuste jog shuffles en drukknop pitch controllers zorgen voor een perfecte mix van verschillende nummers. Elk kanaal heeft zijn eigen 2-bands afstelling voor Bass en Treble, en een aparte volume afstelling. Verder heeft hij rubberen knoppen voor: play/cue, sync, reverse en scratch controls, alswel een schuif/drukknop voor het browsen in je muziekbibliotheek.
Hij is kant en klaar om te gebruiken, en wordt geleverd met de populaire MixVibes software. Deze sofware geeft je 2 complete draaitafels zodat je binnen no-time kunt mixen! De controller wordt via een USB-kabel op je laptop of PC aangesloten en heeft verder geen externe voeding nodig!
Features:
-ultra-compact ontwerp
-dubble jog-shuffles voor Scratch/pitch
-Rubberen knoppen
-Crossfader
-simpele intuitieve bediening
-gevoed via USB (geen externe voeding nodig)
-Inclusief MixVibes software
Specificaties:
-Kanalen: 2
-Voeding: USB
-Software: MixVibes
-Inclusief: DVD met software, USB kabel
-Afmetingen: 300 x 114 x 42 mm (incl. knoppen)
*Inhoud van het pakket: control unit, CD met software, USB kabel