Dashcam met ADAS ondersteuning

    Levertijd:1 tot 2 Dagen
Bestel
  • Beschrijving

Dashcam met ADAS ondersteuning
Auto Dashcam FHD 1920x1080p ADAS incl 16GB micro SD kaart

Full HD Compacte dashcam met een heel strak uiterlijk. Makkelijk en eenvoudig achter de binnenspiegel te plaatsen.

ADAS geschikt: Indien u een aftermarket Android auto radio heeft, dan kunt u ADAS Advanced Driver Assistance Systems gebruiken door de app te installeren die op het meegeleverde sd kaartje staat. Na installatie kunt u dan gebruik maken van FCWS Forward Collision Warning System, LDWS Lane Departure Warning System en FVMA Front Vehicle Movement Alarm

Autostart en G-Sensor: De dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto. Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Loop recording: Door het Loop recording systeem van de dashcam blijft de camera gewoon filmen als de SD kaart vol is. De oudste opnames op de SD kaart worden dan verwijderd en automatisch overgeschreven door de nieuwe opnames. Hierdoor ben je er zeker van dat altijd de laatst opgenomen video’s zijn opgeslagen op de SD kaart.

Wordt geleverd met:
USB kabel
Auto oplader
16GB micro SD kaart
Bevestiging materiaal