Luister door muren, vloeren en plafonds

Alarm
    Levertijd:1 tot 2 Dagen
Bestel
  • Beschrijving

Luister door muren, vloeren en plafonds
gevoeligheidsregeling
Standaard 3,5 mm-aansluiting voor hoofdtelefoon
Opladen via USB-poort

Betreed de spionnenwereld met deze muurluister. Het is draagbaar en kan worden gevoed door zijn eigen interne batterij, die kan worden opgeladen via de USB-poort.
Sluit gewoon een koptelefoon aan en zet hem aan. Je kunt alles horen wat er aan de andere kant van de muur gebeurt.

Het maakt gebruik van een interne batterij die kan worden opgeladen via een USB-poort of een USB-lader. De batterij gaat een paar uur mee, afhankelijk van de instellingen en hoofdtelefoon die u gebruikt. Als u een hogere gevoeligheid en een grote, krachtige hoofdtelefoon hebt ingesteld, ontlaadt de batterij sneller, maar deze blijft nog lang goed.
Als je een grotere headset gebruikt en een hogere gevoeligheid, zul je bijna niets missen

Hoe het werkt

Het werkt door de trillingen van audio te versterken. Wanneer mensen in een kamer praten, zijn hun stemmen eenvoudigweg een golfbereik, en afhankelijk van de luidheid van de luidspreker, reist de golfband korte en lange afstanden af, die worden opgepikt en versterkt door dit apparaat.

De sensor van deze onderscheppingauto vangt en versterkt de trillingen op muren, plafonds en vloeren, zodat u kunt horen wat er is gezegd. Als de golfband laag is, betekent dit dat mensen in een lagere noot spreken, kunt u de gevoeligheids schuifregelaar aan de achterkant van de fout gebruiken om het volume aan te passen en de versterking van de sensor te vergroten. Het maakt "spioneren" echt leuker en productiever.
inhoud

1 x Luister spion
1 x USB-oplaadkabel
1 x hoofdtelefoon (zwart)