Pop Filter Microfoon Windscherm

JO
    Levertijd:1 tot 2 Dagen
Bestel
  • Beschrijving

Pop Filter Microfoon Windscherm

Studio Opname Microfoon Isolatiescherm Pop Filter Microfoon Windscherm O6Q1
Combinatie van drie platen met de voordelen van een verstelbare hoek en een opvouwbaar ontwerp, eenvoudig te installeren en gemakkelijk op te bergen.
Met dit microfoonisolatieschild kunt u voorkomen dat ongewenste ruis de microfoon binnendringt. Het heeft een structuur van akoestisch schuim aan de voorkant en een geventileerde metalen achterplaat.
Het microfoonisolatieschild is veelzijdig inzetbaar, kan worden bevestigd aan een werkblad of tafelblad en kan ook op een microfoonstatief worden gemonteerd. Perfect voor verschillende opname-omgevingen.
Door een geluidsabsorberende gebruik van EVA-schuim met hoge dichtheid te gebruiken, kan het binnenste isolatiemateriaal de reflectie en diffusie van geluidsgolven effectief absorberen, waardoor een betere opname-omgeving voor u ontstaat.
De buitenste metalen behuizing kan de reflectie van het object en de menselijke stem effectief verminderen en bestand zijn tegen het geluid dat wordt gegenereerd door de weerkaatsing van de externe omgeving om het pure effect van opname te bereiken.

Specificaties:
De kleur zwart
Uitgevouwen maat: 34,7 * 28 * 4 cm / 13,7 * 11 * 1,6 inch
Gewicht van het artikel: 739 g