4-kanaals draadloos microfoon systeem

JO
    Levertijd:1 tot 2 Dagen
Bestel
  • Beschrijving

4-kanaals draadloos microfoon systeem

4-kanaals draadloos microfoon systeem: Het draadloze microfoon systeem biedt vier onafhankelijke kanalen, elk kanaal is uitgerust met een speciale microfoon en ontvangstbox met onafhankelijke volumeregeling. Het systeem beschikt ook over automatische frequentiescanning en automatische zenderconfiguratie voor eenvoudige synchronisatie tussen zender en ontvanger.

*Transmissiebereik: het draadloze microfoonsysteem ondersteunt een bereik tot 60 meter, 50 compatibele frequenties (4 x 50) op elk kanaal voor een storingsvrije ontvangst, theoretisch maximaal 50 ontvangers en 200 microfoons. Het UHF-frequentiebereik ligt tussen 210 en 290 MHz en voldoet aan de FCC-voorschriften.

*Hoge kwaliteit: de draadloze microfoon heeft een solide, volledig metalen constructie voor een 4-kanaals UHF draadloze microfoonontvanger en een zeer gevoelige unidirectionele handmicrofoon voor zwaar gebruik. De hoogwaardige dynamische capsule is speciaal ontworpen om feedback en interferentie te beperken, geluid soepel te absorberen en geluid gemakkelijk over te brengen. Elk microfoonkanaal in dit systeem heeft een individuele volumeregeling.

* Uitstekende draadloze microfoon: perfect voor karaoke thuis, vergadering, feest, kerk, DJ, bruiloft, enz. De uitstekende respons van de draadloze microfoon is geschikt voor live zingen. Het zijn goed gemaakte metalen cardioïde microfoons, wat betekent dat ze geluiden in één richting oppikken. Dit polaire patroon isoleert gerichte zang gemakkelijk van achtergrondgeluid.

Specificatie:
Naam: draadloze microfoon
Spanning: 220V
Levensduur batterij: 8-12 uur
Signaal-ruisverhouding: ≥60dB
Frequentiebereik: 100HZ-20KHZ
Microfoontype: Dynamisch
Toepasselijke objecten: thuisgebruik, podium, speciaal gebruik van KTV, speciaal gebruik voor vergaderingen, speciaal gebruik voor interviews